HV Summer csomagok

Az idei nyár legfontosabb kiegészítői a városban és a nyaraláson

 • bőrbarát fizikai fényvédelem
 • anti-aging hatás
 • bőrnyugtató tulajdonságok
 • könnyű felvitel
 • kényelmes sminkelés

HV Summer Glow csomag

Akár itthon, a városban, akár vízparton töltöd a nyarat, bőrödnek hatékony fényvédelemre és folyamatos hidratálásra van szüksége.
A serum azonnali és tartós hidratáltságot eredményez, a fizikai fényvédő tökéletes védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.

A csomag tartalma:

 • 1db HV HYDRO CARE Serum 50ml
 • 1db HV SUN CARE Face 30spf 50ml

A fizikai fénygátlók olyan összetevők, amelyek nem engedik a bőrbe hatolni a napsugarakat, hanem tükörként verik vissza őket. Leggyakoribbak ezek közül a titán-dioxid, és a cink-oxid, mert nem irritálnak és engedik lélegezni a bőrt. A cink-oxid bőrvédő hatását úgy fejti ki, hogy visszaveri az UVA- és UVB-sugarakat, míg a titán-dioxid a rövid hullámhosszú UVA- és UVB-sugarakat blokkolja.
A HV termékekbe a titán-dioxid és a cink-oxid nem mikronizált formában kerül bele, amik így a bőrfelületen összefüggő réteget képeznek, és nem szívódnak fel.

HV Safe Summer csomag

A SUN CARE Cream természetes anti-aging hatású fényvédő. Fizikai filterei és az E-vitamin azonnali és biztonságos védelmet nyújtanak a káros UVA- és UVB-sugarak ellen. A kamilla és gyömbér kivonat segít megnyugtatni a bőrt. Rendszeres használata segíthet megelőzni a ráncok idő előtti kialakulását.

A csomag tartalma:

 • 2db HV SUN CARE Face 50ml

A fizikai fényvédőkkel ellentétben a kémiai fényszűrők csak az UV spektrum bizonyos hullámhosszait képesek elnyelni, és felhalmozódhatnak a bőrben, ami fokozza a bőr kémiai terheltségét. Szerkezetüktől függően jelentős behatolási ráták jellemzik őket, melyek irritációhoz vagy allergiás reakciókhoz vezethetnek. A szükségesnél nagyobb mennyiségben alkalmazva a nemkívánatos hatások (irritáció, allergia, toxicitás) rizikója tovább fokozódhat. Mi több, sokuk nem fotostabil, tehát gyorsan elbomlanak, így képtelenek tartósan védeni a bőrt.

A szakértők által leginkább kifogásolt szempont az öregedést okozó UVA-sugarak elleni alacsony védelmi szint, melynek hiányában a hormonokhoz hasonlóan viselkedő anyagok jönnek létre a szervezetben. A mai napig vita tárgyát képezi, hogy ezek bekerülnek-e a véráramba vagy sem.

HV Summer Holiday csomag

Külső-belső fényvédelem a gondtalan nyaralás élményéért.
A HV SUN CARE Face fizikai fényvédőivel azonnali védelmet nyújt az UVA- és UVB-sugarak ellen, míg a Dermawill egy kapszula formájában szedhető, fotoprotektív készítmény, mely a fényvédőszerekkel együtt alkalmazva fejti ki jótékony hatását. Kezdd el szedni már a nyaralás előtt!

A csomag tartalma:

 • 1 db HV SUN CARE Face 30spf 50ml
 • 1 csomag Dermawill® fényvédő hatású étrend-kiegészítő • 20db kapszula
Napozó Kézikönyv, 1. rész: Kémiai kontra fizikai fényvédők, avagy milyen naptejjel védjük a bőrünket?

Kémiai kontra fizikai fényvédők, avagy milyen naptejjel védjük a bőrünket?

Mit kell tudni a különböző hullámhosszú napsugarakról, milyen elváltozásokat okozhat bőrünkön a nem megfelelő módon történő napozás, és hogyan védekezhetünk ezek ellen a nemkívánt, sokszor kifejezetten káros hatások ellen?

A helyes napozás szabályai

Nyáron dél és délután három között ne menjünk a napra, tanácsolja sok tévéműsor és magazin. A Harangvölgyi Institute-ban mi azt javasoljuk a vendégeinknek, hogy délelőtt tizenegy és délután négy között kerüljék a direkt napsugárzást.

Get 10% OFF
Your First Order

Stay informed about our discounts and news from month to month, and receive useful skin care advice!
Updating…
 • No products in the basket.