HV Perfect lips

 1. Facial treatments
 2. »
 3. Lip volumization, wrinkle removal
 4. »
 5. HV Perfect lips

Hidratáltabb, dúsabb ajkakra vágysz, harmonikusabb szájkontúrra, de nem szeretnél térfogatnövelőt, nem természetes anyagot az ajkaidba töltetni? Megtaláltuk a megoldást a problémára

Volumenizált ajkak természetes módon

Ahogy már megszokhattad, a HV Institute szakértői csapata folyamatosan dolgozik az új, természetes megoldásokon annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni.

Kidolgoztunk egy mikrotűs eljárást, amivel stimuláljuk az ajak saját kollagén termelődését és az önregenerácós folyamatok beindítását. A HV Perfect Lips kezelés olyan forradalmi eljárás, melynek célja a száj kontúrjának, teltségének és színének javítása. Az ajkak térfogatának és hidratáltságának növeléséről a hialuronsav és az acetil hexapeptid-38 hatóanyag gondoskodik. A kezeléshez világhírű mezoterápiás cég steril anyagait használjuk.

AKTÍV HATÓANYAGOK:

 • hialuronsav,
 • VEGF növekedési faktor (Vascular endothelial growth factor)
 • ginkgo-biloba kivonat
 • organikus mustárcsíra kivonat
 • acetil-hexapeptide-38

A peptid célzott hatása fokozza az adipogenezis (zsírszövet szaporulat) sebességét. Ezen túl serkenti a peroxiszóma proliferátorral aktivált receptor, az 1a koaktivátor (PGC-1a) kialakulását. Ez magasabb lipid felhalmozódáshoz, ennek következtében az ajkak teltségének növekedéséhez vezet. A VEGF, ginkgo-biloba és a mustárcsíra kivonat fokozza a bőr vér mikro-keringését, így az ajak intenzívebb tónusú, bíborszínű lesz.

A kezelést 3-6 alkalommal érdemes ismételni.

Kizárólag természetes hatás érhető el vele, mivel csak a szájban meglévő regenerálódási potenciát indítja be. A természetes úton elérhető maximális eredmény érhető el vele. Az ajak egykori eredeti állapotát állítja vissza, eltúlzott végeredményt nem ad. Azok a vendégeink, akik már kipróbálták, nagyon elégedettek, mert az eredmény természetes, de egyben látványos is: nem csak volumenben, de a ráncok tekintetében is látható javulás.

Megelőzésként is ajánlott. Ennek a kezelésnek a fantasztikus előnye, hogy szinte bármely kezelésünkkel kombinálható, így más kezeléseink alkalmával is el tudjuk végezni. Időpontkéréskor az anti-ageing szakember beépíti az arckezelésbe a HV Perfect Lips kezelést.

Tipp: A még tökéletesebb hatásért kombinálható a tű nélküli Kleanthous Lip szájfeltöltő kezelésünkkel.

Fontos: Ehhez az eljáráshoz nem a szájtöltésekhez alkalmazott polimerizált, keresztkötésű hialuronsavat használunk, hanem természetes, bőrazonos hialuront.

Contact Information
Price: HUF19 500
Time: 60 perc
Place:
 • Downtown Ó street
 • Buda
 • Zugló district
 • Győr city

Get 10% OFF
Your First Order

Stay informed about our discounts and news from month to month, and receive useful skin care advice!
Updating…
 • No products in the basket.