Venus Legacy Shape

  1. Body treatments
  2. »
  3. Tightening, shaping
  4. »
  5. Venus Legacy Shape

A bőr feszesítése, a cellulit eltüntetése, illetve a helyi zsírpárnák lefaragása — a legtöbb vendég ezekkel az igényekkel fordul hozzánk. A megoldást a Venus Legacy géppel történő kezelés biztosítja, amely mindhárom problémát kezeli gyorsan, hatékonyan, és fájdalommentesen.

A test kötőszöveteinek feszesítésével csak későn kezdenek el foglalkozni a páciensek, és sokszor döntenek plasztikai beavatkozások mellett. Ezzel a drasztikus megoldással ellentétben a Venus Legacy gép non-invazív módon, mégis rendkívül látványosan feszesíti a megnyúlt bőrt.

A kezelés a multipoláris rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező, a vákuum és a hatóanyagok ötvözetének köszönhetően segít növelni a kollagén termelést, valamint csökkenti a cellulitisz mennyiségét. A terápiás hatású hőmátrix, mely a bőr mélyebb rétegeiben keletkezik, stimulálja a bőr természetes regeneráló folyamatait, élénkíti az anyagcserét és a vérkeringést, illetve segít kivonni a méreganyagokat és a felesleges vizet a bőrből.

A kezelés segíti a lerakódott méreganyagok és zsír felszabadítását és azok nyirokkeringés általi elszállítását. Ennek eredményeként a bőr újra üdévé válhat, a cellulit csökkenhet, a mélyebb ráncok pedig enyhülhetnek, sőt akár el is tűnhetnek.

Rendkívüli hatékonysága miatt egy területen egy héten egyszer javasoljuk a kezelést. Ajánlott az 5 alkalmas bérlet vásárlása, hogy tartós eredményt érhessünk el. Kiváló kezelés mindenkinek, aki feszes bőrt szeretne a test minden területén.

Mire számíthatunk a kezelés alatt?

A kezelés 25-40 percig tart, és az első alkalmak alatt, amíg a méreganyag lerakódás jelentős és a nyirokcsomók nem aktiválódnak, előfordulhat némi kellemetlen érzés. Később a rádiófrekvencia kellemesen meleg érzetet ad, így a kezelés szám növekedésével egyre jobban esik a kezelés.

Mit lehet tenni a hatás fokozása érdekében?

A HV Cellu Care krém használatával elősegítjük a méreganyagok távozását, felgyorsítjuk a vízhajtó folyamatokat, és kezeljük a cellulitot.

A HV Body krém a kötőszövet erősítésében vesz részt, támogatja az új kollagén és elasztin termelődését, hidratálja a bőrt, és a striákon is segít.

Ezen felül a kezelés után igénybe vehetjük a Medical Adagyo nyirokmasszázs gépet is, amellyel szintén a méreganyagok és a lebontott zsír, illetve felesleges víz távozását gyorsíthatjuk.

Venus felkar
15 000 Ft
30 perc
Venus felkar 5 alkalom
63 750 Ft
30 perc
Venus has+derék
25 000 Ft
30 perc
Venus has+derék 5 alkalom
106 250 Ft
30 perc
Venus Legacy teljes hát
25 000 Ft
60 perc
Venus Legacy teljes hát 5 alkalom
106 250 Ft
60 perc
Venus Legacy térd
15 000 Ft
30 perc
Venus Legacy térd 5 alkalom
63 750 Ft
30 perc
Venus legacy teljes comb (+fenék)
40 000 Ft
75 perc
Venus legacy teljes comb (+fenék) 5 alkalom
170 000 Ft
75 perc
Venus Legacy toka
15 000 Ft
30 perc
Venus Legacy toka 5 alkalom
63 750 Ft
30 perc
Venus Vádli
15 000 Ft
30 perc
Venus Vádli 5 alkalom
63 750 Ft
30 perc
Place:
  • Buda

Get 10% OFF
Your First Order

Stay informed about our discounts and news from month to month, and receive useful skin care advice!
Updating…
  • No products in the basket.